108649830
Foloseste codul APRILIE21 la cosul de cumparaturi pentru o REDUCERE de -21% la cel putin doua produse achizitionate. Promotie limitata!

5 idei de cadouri pentru Mărțisor

5 idei de cadouri pentru Mărțisor
Ne îndreptăm cu pași rapizi către o sărbătoare mult iubită de noi: prima zi de primăvară, ziua mărțișorului. Odată cu venirea primăverii, energia acestei perioadei ne duce cu gândul la nou, la speranță și bucurie. Soarele este din ce în ce mai prezent pe cer, noi simțim să petrecem din ce în ce mai mult timp afară și să ne reconectăm cu natura. Ne imaginăm tot felul de ținute, ne înnoim garderoba cu tot felul de ținute mai îndrăznețe, mai feminine, mai colorate, în funcție de preocupările fiecăreia.

Pentru că scopul nostru este să îți aducem bucurie ție și persoanelor dragi din viața ta, am pregătit o serie de accesorii pentru damă cărora nu le poți rezista. Acestea nu doar că se remarcă prin design-ul deosebit, dar sunt și foarte versatile și ușor de asortat la o gamă variată de ținute. Mai jos îți propunem câteva idei de cadouri perfecte pentru perioada ce urmează.

1. Oferă o broșă care poate fi purtată tot anul. Pentru că iubim cadourile practice, am creat o serie de broșe elegante, care pot fi accesorizate la cămăși, rochițe, sacouri, paltoane, eșarfe sau genți. Pentru cele creative sau mai îndrăznețe, își pot accesoriza broșa la jeans, să o prindă într-o parte, la un colier cu perle sau la o bentiță simplă. Pentru că este importantă calitatea, broșele sunt realizate din voal, decorate cu perle Swarovski și cristale de Cehia.

2. Colierele statement cu flori pot fi un cadou deosebit pentru doamnele și domnișoarele din viața ta. Se potrivesc de minune persoanelor extrovertite, îndrăgostite de frumos și culoare. Un astfel de colier este bine venit pentru ținutele de primăvară-vară.

3. Dacă ești în căutarea unui accesoriu chic și știi că persoana dragă ție are o personalitate romantică, iubește să iasă în evidență și să se facă remarcată, bentițele pentru păr sunt cadoul ideal. Cele propuse de noi sunt foarte versatile și se pot accesoriza cu ușurință la o multitudine de ținute, fie ele de ocazie, casual sau office.

4. Cauți un cadou pentru o iubitoare de ceai sau cafea? Perfect! Am creat pentru ea cana ideală, din care să își savureze cu mare drag băutura preferată. Cana pictată manual este elegantă, deosebită și se va încadra perfect in peisajul feminin.

5. Cerceii cu flori vor fi, cu siguranță, niște vestitori ai primăverii. Iar persoana care îi va primi se va bucura cu siguranță de acest prim cadou cu semnificație pe care îl primește. Alege culoarea ei preferată și nu ai cum să dai greș.

Pentru a te scăpa de o grijă în plus, cadourile ți le împachetăm noi, așadar tu te vei preocupa doar să aduci zâmbete. Îți dorim o primăvară cu bucurie în suflet, cu speranță și realizări la care nici nu ai îndrăznit să te gândești!
 
Postarea urmatoare
Categorii
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 10:00 - 19:00

+40 766 751 627 contact@ziafashion.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!